Zelfstandig Werkend Kok


Wat ga je doen als Zelfstandig werkend kok?

Als Zelfstandig Werkend Kok ben jij verantwoordelijk voor de open keuken van ons nieuwe concept Bloody Mary Bar & Kitchen. Je zal werken in het pas geopende hotel Marie waar je samen met de bedrijfsleidster kwalitatief hoge hapjes en kleine gerechtjes ontwikkeld. Je bent in deze functie vrij om te experimenteren met nieuwe smaken en zorgt samen met de Master Bartender en het team dat de gasten met veel plezier een bezoek brengen aan de Bloody Mary Bar. Tevens ben je inzetbaar voor het a la carte ontbijt en zal je samenwerken met collega chefs aan wisselende pop-up formules in het restaurant.

Wat wordt jou geboden als Zelfstandig Werkend Kok?

Wat wordt er van jou verwacht als Zelfstandig Werkend Kok?

Waar ga je werken als Zelfstandig Werkend Kok?

Als Zelfstandig Werkend Kok ga je in de Bloody Mary Bar & Kitchen van Hotel Marie werken. Dit is in een gloednieuwe keuken die speciaal is ontwikkeld om de gasten van de bar optimaal te bedienen. De Bloody Mary Bar heeft een menukaart die gericht is op shared dining.

Meer informatie of direct solliciteren?

Stuur je cv en motivatie naar info@hotelmarie.nl om direct te solliciteren.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen via info@hotelmarie.nl of via +31(0)612206858.
Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

Locatie

Philippine

Contactpersoon

Femke van Driessen
Bedrijfsleidster Hotel Marie
info@hotelmarie.nl
+31(0)612206858